12.06.2024

Hospitality Circle 2024
Eurodesign Systems с гордост участва във второто събитие Hospitality Circle в DoubleTree by Hilton Plovdiv Center. Нашият мениджър продажби, Калоян Стойков, участва в панелната дискусия на тема “Иновации и технологии: кои от тях носят конкурентни предимства на хотела?” Калоян подчерта, че със “смарт” гостоприемство, което проправя пътя си, областта на хотелските технологии претърпява вълнуваща трансформация. Развълнувани сме да бъдем в челните редици на тази иновация, помагайки на хотелите да подобрят изживяването на своите гости и оперативната ефективност.

10.06.2024

The Hotel Show Dubai 2024
Вълнуваме се да споделим, че Eurodesign Systems участва в тазгодишното изложение HITEC в Дубай! Срещата с множество изложители и лидери в индустрията беше едно фантастично и ползотворно изживяване. Благодарности на нашите партньори от SAWA Technology за възможността да се присъединим към тях на това престижно събитие. Очакваме с нетърпение много нови сътрудничества и иновации в бъдеще!

15.05.2024

Eurodesign Systems успешно завърши най-новия си проект – спиращият дъха хотел Blu Mare в Новиград, Хърватия!
Хотел Blu Mare не е просто още една дестинация – той е рай за тези, които търсят необикновени преживявания. С нашата иновативна технология, безпроблемно интегрирана, гостите могат да се потопят в свят на лукс и удобство, както никога досега. От развлечение до информационни и комуникационни системи, ние създадохме цялостно решение, пригодено да надмине очакванията на гостите. Оборудвахме елегантните стаи с телевизори Samsung, модел BU8000. Изказваме сърдечна благодарност на нашият партньор, SMARTNET d.o.o., за тяхната безценна подкрепа и сътрудничество. Заедно ние превърнахме визията в реалност, поставяйки нов стандарт за съвършенство в гостоприемството.

09.04.2024

SAMSUNG Видео Стена в София Тех Парк
Нашият екип наскоро завърши инсталирането на внушителна видео стена Samsung VM55T-E в София Тех Парк, адресът на иновациите. Създадена да впечатлява и невъзможно да бъде пропусната, тази модерна видеостена подобрява видимостта на важната информация, гарантирайки, че тя се откроява във всяка обстановка. Развълнувани сме да допринесем за мисията на София Тех Парк за насърчаване на иновациите и технологичния напредък с InfoStar InfoSIGN – система за управление на съдържанието.

07.03.2024

InfoSign Digital Signage в Малта!
Горди сме, че нашият InfoSIGN софтуер беше избран от PAVI Shopping Complex, един от най-големите на острова, проектиран да предлага превъзходни съоръжения и обслужване на своите клиенти. Нашият софтуер за управление на рекламно съдържание InfoSIGN гарантира, че марките в търговски комплекс PAVIимат динамично присъствие, завладявайки клиентите с ангажиращи визуални ефекти и навременни промоции. Специални благодарности на нашия отдаден партньор в Малта – Blip Ltd.

06.03.2024

Годишно събиране на дилърите на SAWA Technologies
Сърдечни благодарности на SAWA Technologies за топлото посрещане на тяхното годишно събитие на дилъра в Дубай! Ние, от Евродизайн Системс сме изключително благодарни за възможността да бъдем част от това събитие всяка година и да споделим прозрения за най-новите тенденции в хотелиерската индустрия. Докато вървим напред, очакваме с нетърпение какво ни предстои със Sawa Technologies, оформяйки заедно бъдещето на хотелската индустрия.

26.02.2024

Още един уважаван хотел, MPM Hotel Sport, избра нашата интерактивна система InfoStar.
С богатата на функции система InfoStar, инсталирана на 50″ хотелски смарт телевизори от SAMSUNG, доставени от Евродизайн Системс, гостите могат лесно да се насладят на всички развлечения в стаята, които предлага нашето телевизионно решение, съчетавайки модерна изтънченост с удобна за потребителя функционалност.

14.02.2024

InfoSIGN Digital Signage система в ibis Styles Sepang KLIA в Малайзия
Нашата забележителна система InfoSIGN Digital Signage вече е безпроблемно интегрирана в хотел ibis Syles Sepang KLIA, функционираща на професионални Samsung дисплеи от серията QM. Тези висококачествени дисплеи не само допълват модерната естетика на хотела, но също така служат като динамична платформа за комуникация и ангажираност. На нашите партньори – екипът на Satcomnet Systems Sdn Bhd, ние изразяваме нашата искрена благодарност за тяхната отдаденост, професионализъм и страст към съвършенство.

30.01.2024

Нашата система InfoSIGN Digital Signage добавя динамичен щрих към общите площи в хотел Amari Kuala Lumpur
Сгушен в сърцето на KL Eco City, най-оживеният бизнес и развлекателен район на града, хотел Amari Kuala Lumpur вече разполага с най-модерна система за визуализация на рекламно съдържание, а именно InfoSIGN Digital Signage. Нашето решение безпроблемно се интегрира с изисканата атмосфера на хотела, предоставяйки визуално ангажираща и информативна платформа за гостите. От динамично съдържание за различни събития до актуализации на важна информация в хотела.

19.01.2024

Eurodesign Systems беше спонсор на престижните награди за най-добри хотели в България за 2023!
Като водещ новатор в технологиите за хотелиерството, ние разбираме отдадеността и упоритата работа, които се влагат в създаването на изключителни изживявания за гостите. Наградите за най-добри хотели в България признават и отбелязват върховете на съвършенството в индустрията на хотелиерството. Церемонията по награждаването се състоя на 18 януари в емблематичния Централен военен клуб в София. Беше вечер, изпълнена с блясък, признание и честване на най-доброто в българското гостоприемство. Eurodesign Systems се гордее да стои редом до най-добрите играчи в българската хотелиерска индустрия, като ние колективно почитаме и аплодираме изключителните постижения на хотели, които са поставили стандарта за съвършенство.

16.01.2024

Директно от Малдивите! Още един триумф: InfoStar блести във VARU by Atmosphere Resort!
Щастливи сме да се похвалим с успешното разширяване на нашите услуги на спиращите дъха Малдиви! Eurodesign Systems има удоволствието да сподели, че системата InfoStar е инсталирана в зашеметяващия курорт VARU by Atmosphere. Във VARU by Atmosphere InfoStar работи безпроблемно както на сет топ бокс устройства, така и на хотелски смарт телевизори SAMSUNG, предлагайки гъвкаво и всеобхватно решение, което отговаря на разнообразните предпочитания на съвременните пътници. С ангажимент винаги да предоставяме първокласни изживявания за гостите на нашите клиенти, добавихме Chromecast система като допълнителна функционалност за хотела. Това допълнение гарантира на гостите безпроблемно и завладяващо развлечение, което прави престоя им още по-запомнящ се.
Hilton Sofia

12.01.2024

InfoSIGN Digital Signage System в напълно обновеното лоби и конферентни зали на престижния 5-звезден хотел Hilton Sofia!
Модернизиране на пространствата и информация в реално време! Обновеното фоайе и конферентните зали в Хилтън София вече се гордеят с елегантен и динамичен вид, благодарение на нашата система за управление на съдържанието InfoSIGN. InfoSIGN гарантира, че гостите и присъстващите на събития, са в течение с актуализации в реално време за хотелски услуги, часове на конференции,събития и местни атракции. Не става въпрос само за дигитални табели; става въпрос за създаване на завладяващо и информативно изживяване за всеки, който минава през вратите на забележителния хотел Hilton. Ние от Eurodesign Systems оставаме посветени на разширяването на границите на технологиите за хотелиерство. Инсталацията на InfoSIGN представлява перфектно съчетание между технология и елегантност, като допълнително затвърждава ангажимента на Hilton Sofia да предоставя модерна и изискана среда за своите гости .

28.12.2023

Благодарим от сърце на OBLU Nature Helengeli, че поверихте на Eurodesign Systems този грандиозен проект!
Развълнувани сме да обявим още един важен проект, който ни кара да сияем от гордост! Eurodesign Systems има удоволствието да изиграе ключова роля в подобряването на изживяването на гостите в зашеметяващия курорт OBLU Nature Helengeli, Малдиви. Всичките 176 стаи в OBLU Nature Helengeli вече разполагат с нашата безкомпромисна InfoStar – система за развлечение, комуникация и интерактивност в хотела. Създадена до съвършенство, системата е безпроблемна комбинация от технология и лукс, предоставяща на гостите развлекателно изживяване в стаята от световна класа. Те вече могат да се насладят на множество функции, сред които и достъп до Netflix, YouTube и други популярни платформи. Ние разбираме важността на обгрижването за всички гости, включително и на най-малките! Ето защо, OBLU Nature Helengeli разполага със специална система InfoStar, предназначена изключително за детските стаи, предлагайки безопасно и приятно забавление на малчуганите.

05.12.2023

Перфектен Сезонен Старт!
С гордост обявяваме успешното завършване на инсталацията на InfoStar в петзвездния хотел “Grey”, в престижния ски курорт Копаоник, Сърбия!
InfoStar вече е част от ексклузивната атмосфера на хотел “Grey”, допринасяйки за усещането за релаксация и забавление след ден на пистите. Системата става ключов елемент в създаването на незабравими спомени за всеки гост. Доставихме хотелски смарт телевизори Samsung, модел BU8000 за една част от хотела, като с това гарантирахме високото ниво на оборудване, което да служи безотказно в дълъг период от време. В другата част от хотела инсталирахме системата на сет топ бок устройства, предоставяйки гъвкавост и високотехнологичност. Гостите могат да се насладят на модерни удобства и персонализирани развлечения, разпускайки в комфортните си стаи. Изказваме благодарности на екипа на хотела за доверието и отличната съвместна работа по проекта. С този успех Eurodesign Systems продължава да въвежда иновации в областта на хотелиерството. Нека зимният сезон в хотел “Grey” бъде изпълнен с незабравими моменти и топлота!
Agora boutique

13.11.2023

Следвайки технологичните нововъведения в хотелиерството сме щастливи да представим успешното завършване на новаторски проект в сърцето на центъра на София – бутиковият хотел Agora Boutique Self-Check In Hotel!
Eurodesign Systems се гордее с инсталирането на най-съвременната система за заключване на врати MESSERSCHMITT Systems GmbH, издигайки стандартите за сигурност на Agora Boutique до нови висоти. Нашият ангажимент към иновациите гарантира, че гостите изпитват спокойствие през целия си престой. За едно безпроблемно самонастаняване! Възприемайки бъдещето на гостоприемството, ние осигурихме на гостите в Agora Boutique един удобен и сигурен процес на самонастаняване. Чрез защитен ПИН код, получен предварително, те вече имат свободата да осъществяват достъп до стаите си без усилие, по всяко време на денонощието, добавяйки нотка модерност към тяхното изживяване при настаняване.

18.09.2023

Модерен дизайн, стилна атмосфера и неподправено гостоприемство в Adella Boutique Hotel, гр. София.
С радост споделяме нашия последен референтен проект, който комбинира креативност, функционалност и безупречен дизайн – Adella Boutique Hotel! Евродизайн Системс помогна на хотела да представи комплексно решение в гостенската стая с нашата InfoStar интерактивна система. Забавление, информационни и комуникационни услиги, обединени в едно.

25.08.2023

Историческият InterContinental Athénée Palace в Букурещ се довери на Eurodesign Systems
Развълнувани сме да обявим нашето сътрудничество с емблематичния InterContinental Athénée Palace в град Букурещ! Хотелът скоро ще ви посрещне със специално разработената система InfoStar Interactive IPTV, напълно отговаряща на стандартите на IHG. За още по-добър гостенски престой – Евродизайн Системс ще инсталира Chromecast системс във всичките триста луксозни хотелски стаи.

14.08.2023

Още един хотел от веригата IHG в портфолиото на Евродизайн Системс
Първият Crown Plaza в София отваря врати съвсем скоро! 5-звездният луксозен хотел, разположен в близост до Бизнес Парк София, скоро ще ви посрещне с интерактивна IPTV InfoStar в стаите за гости! И това не е всичко – Евродизайн Системс ще инсталира и Chromecast решение. Благодарим за доверието!

10.08.2023

Евродизайн Системс с първи хотел в гр. Плевен
Щастливи сме да споделим сътрудничеството ни с новостроящия се хотел “Панорама” в град Плевен. Евродизайн Системс ще оборудва хотела с 43″ и 50″ хотелски смарт телевизори Samsung от серия AU800, на които ще се инсталира InfoStar интерактивна система. Мениджмънтът на хотела повери на нас и контролът за достъп на гостенските стаи, като разбира се ние ще инсталираме утвърдената вече и в България – Messerschmitt Door Lock система.

01.08.2023

Развълнувани сме да споделим!
Евродизайн Системс успешно завърши ребрандирането на NH Collection Maldives Havodda Resort. Ръководството на хотела отново се довери на Евродизайн Системс за цялостно ребрандиране на съществуващата интерактивна система InfoStar в курорта, привеждайки я в пълно съответствие с бранд стандартите на марката NH Collection.

17.07.2023

Чакането приключи – първият смарт хотел в София вече ОТВОРИ!
Кажете сбогом на традиционното хотелско изживяване и кажете здравей на #Introvert Maria Louisa Hotel. Безконтактно. Безкасово. Без тълпа. Щастливи сме, че сме част от този проект с доставка и инсталиране на InfoStar хотелска интерактивна, работеща директно на Samsung хотелски смарт телевизори и Chrome Cast система за удобство на гостите. Вашият дом далеч от дома.

21.06.2023

Hilton Sofia е на път да приключи мащабен проект за цялостна реновация на емблематичната сграда на петзвездния си хотел у нас.
Проектът предвижда да реализира първия конферентен център от ново поколение на Hilton в Европа. Комплексът включва голяма бална зала с изглед към парка и мултифункционални зали за събития, оборудвани с последните технологични решения за физически и хибридни събития. При реновирането на хотела ще бъде открит модерен уелнес център, включващ последните достижения на СПА и уелнес индустрията. Евродизайн Системс благодари за доверието да оборудва изцяло обновените стаи с хотелски телевизори Samsung и инсталация на InfoStar интерактивна телевизионна система, както и InfoSIGN Digital Signage за екраните в общите площи, също доставени от Евродизайн Системс.

14.06.2023

Евродизайн Системс взе участие като златен спонсор в първото издание на Hospitality Circle – ново професионално събитие от организаторите на Хотелския форум и Българска асоциация на професионалистите в мениджмънта на хотели (ВАНЕ).
По време на събитието, проведено в хотел DoubleTree By Hilton Plovdiv Center, участниците – инвеститори и мениджъри на хотели, направиха преглед на бизнеса към средата на годината, обсъдиха и потърсиха решения на по-сериозните предизвикателства, индентифицираха нови възможности и се запознаха с потенциални партньори. Ние, Евродизайн Системс, благодарим за предоставената възможност за участие, както и за нестихващия интерес към нашите продукти и услуги.

05.06.2023

Първият хотел от бранда Sheraton в Слънчев бряг, ще отвори врати за летния сезон на 2023.
Изцяло реновираният хотел Globus ще заработи под името Four Points by Sheraton Sunny Beach, което го прави единствения действащ в България от мултинационална хотелска марка, управлявана от Marriott International. Евродизайн Системс благодари на ръководството за доверието да достави и оборудва хотелските стаи с над 300 хотелски смарт телевизора от марката LG.

29.05.2023

Иновативен подход, дизайн и услуги ви очакват в този единствен по рода си хотел в центъра на София.
Бутиковият хотел Introvert се довери на Eurodesign Systems за своята интерактивна система в гостенските стаи.

23.05.2023

Евродизайн Системс взе участие в тазгодишното престижно издание на The Hotel Show Dubai. Изложението е едно от най-големите по рода си, включващо смесица от иновации и креативност, обхващащи всеки аспект и продуктов сектор в хотелиерската индустрия. Мотивирани от силния интерес към интерактивната система InfoStar, благодарим на The Hotel Show Dubai и на нашите партньори от Sawa Technologies за гостоприемството и обещаваме, че ще се срещнем отново догодина!

10.05.2023

Новооткитият бутиков хотел Myra Hotel, Гърция отвори врати за своите гости. Ръководството на луксозния хотел избра InfoStar за своя интерактивната система в гостенските стаи, която от своя страна е инсталирана на Samsung Smart хотелски телевизори. Разположен на брега на морето, със собствен плаж – Almyra Beach, известен със своята спокойна атмосфера и несравнима обстановка, хотелът е идеален за Вашата изискана почивка.

01.05.2023

Щастливи сме да представим най-новия ни проект – Grand Hotel View в Постира, Хърватия! Този луксозен хотел е проектиран да ви предостави всички удобства за перфектната морска почивка. InfoStar Interactive IPTV система и InfoSIGN Digital Signage система са на Ваше разположение, за да направят престоя Ви още по-запомнящ се. Системите бяха инсталирани на LG хотелски смарт телевизори  в сътрудничество с нашия местен партньор – Smartnet d.o.o.

03.04.2023

Евродизайн Системс завърши инсталация на InfoStar Interactive IPTV System в Casino FlaminGo Hotel
Луксозният хотел Casino FlaminGo с 80 стаи, разположен в Гевгелия, Северна Македония, избра InfoStar за интерактивна система в стаите си, така че гостите да могат да се насладят на престоя си, получавайки достъп до разнообрано меню, информация и услуги! За този проект системата InfoStar System комуникира с резервационния софтуер Oracle PMS, предоставен от HRS България.

27.01.2023

Парк Хотел Витоша избра InfoSIGN Digital Signage система и SAMSUNG екрани от Евродизайн Системс
Евродизайн Системс ще достави SAMSUNG Signage екрани за общите площи и конферентните зали в хотела и ще инсталира InfoSIGN Digital Signage система за управление на информацията.

18.01.2023

Hyatt Regency в гр. Правец ще използва Digital Signage система и професионални SAMSUNG екрани от Евродизайн Системс
Евродизайн Системс ще инсталира InfoSIGN система за Digital Signage в общите площи на Hyatt Regency в гр. Правец, като за целта ще достави SAMSUNG професионални екрани.

07.12.2022

За първи път в България инсталация на QLED хотелски СМАРТ телевизори от SAMSUNG в новия бутиков хотел JUNO в гр. София
Евродизайн Системс ще достави и инсталира за първи път в България QLED SAMSUNG хотелски Смарт телевизори заедно с ChromeCast система, която ще позволи на гостите да “cast”-ват собствено съдържание като Netflix, HBO, Amazon Prime, Disney+ и много други от мобилните си устройства директно на телевизорите в стаите.

10.11.2022

Хотел Адмирал в к.к. Златни Пясъци разшири партньорството си с Евродизайн Системс
Емблематичният за курорта Златни Пясъци хотел „Адмирал“ продължи партньорството си с Евродизайн Системс избирайки Messerschmitt онлайн система за контрол на достъпа за целия хотел. Освен това, хотелската интерактивна ТВ система InfoStar  ще бъде налична за гостите на хотела във всичките 320 стаи, като за целта Евродизайн Системс ще достави още 230 броя хотелски смарт телевизори SAMSUNG.

14.11.2022

Eurodesign Systems ще участва на изложението Hotelia 2022, в Солун, Гърция Зала 10, Щанд 23

13.10.2022

Регионална среща на Унгарската хотелска и ресторантьорска асоциация
InfoStar интерактивната хотелска IPTV система беше представена успешно от партньора на Евродизайн Системс за Унгария – CleverIT Services. На 13-ти октомври в гр. Ленти се състоя Югозападна регионална среща на Унгарската хотелска и ресторантьорска асоциация. В ежегодната среща участват членове на организацията, които са както представители на хотелиерския и ресторантьорски бизнес, така и браншови организация, обслужващи туризма.

12.09.2022

Hyatt Regency Pravets се довери на Евродизайн Системс да достави и инсталира LG хотелски СМАРТ телевизори.
Тера Тур Сървисиз избра Евродизайн Системс да достави и инсталира LG хотелски СМАРТ телевизори във втория си хотел под марката Hyatt Regency в България. Всичките стаи ще бъдат оборудвани с 65-инчови телевизори, модел 65US662.

17.08.2022

София Тех Парк избра Евродизайн Системс за доставка и инсталация на Digital Signage екрани на територията на парка.
Ангажиментите на Евродизайн Системс са доставка и монтаж на SAMSUNG професионални Signage екрани с различна големина и яркост, според приложението им, както и инсталация на InfoSIGN Digital Signage система. Екраните са с размери от 55″ до 75″ и обхващат “in-door” и “semi-outdoor” модели с голяма яркост, за да се гарантира максимална видимост на информацията и при пряка слънчева светлина. Дисплеите ще бъдат монтирани на различни публични места на територията на парка – сграда LABs, сграда Инкубатор, Тенис Комплекс, сграда Паркинг и др. Те ще осигурят повишаване на информираността, както на посетителите, така и на работещите в София Тех Парк за предстоящи събития в областта на науката, образованието, иновациите, технологиите и предприемачеството.

27.06.2022

Kings’ Valley Medical & Spa Hotel, ще си партнира с Евродизайн Системс по доставката и инсталацията на хотелски Смарт телевизори, професионални екрани, интерактивна телевизия и Digital Signage система.
Евродизайн Системс ще достави и инсталира SAMSUNG хотелски Смарт телевизори и професионални екрани във величествения петзвезден хотел Kings Valley Medical & Spa, намиращ се в с. Овощник – най-новият проект на НИКМИ АД, стоящи зад реализацията на два от най-знаковите петзвездни хотела в София – Grand Hotel Millennium Sofia и Grand Hotel Sofia. В хотелските стаи на мащабния проект ще работи InfoStar система за интерактивна телевизия, а екраните в общите площи ще се управляват от InfoSIGN Digital Signage система.

21.06.2022

Евродизайн Системс участва като златен спонсор на събитието HORECA Design & Architecture Breakfast, проведено в Гранд Хотел Милениум София.

17.06.2022

Hilton София избра Евродизайн Ситемс за доставчик на SAMSUNG Хотел СМАРТ телевизори.
Евродизайн Системс ще достави и инсталира в хотел Hilton София последно поколение SAMSUNG Hotel SMART телевизори – HAU8000 серия.

01.06.2022

Катаржина Естейт се довери на Евродизайн Системс и Messerschmitt за система за контрол на достъпа и интелигентна стая.
Бутиковият хотел L’Ambassade de Katarzyna избра системите за интелигентни стаи на Messerschmitt, които Евродизайн Системс представлява за България. Специално за хотела са проектирани индивидуални по дизайн панели за управление на осветлението, температурата, завесите и контрола на достъпа в стаите.

20.05.2022

Хотел Supetar Cavtat, част от Adriatic Luxury Hotel ще използва InfoStar Interactive IPTV и ChromeCast системи.
Евродизайн Системс продължава съвместната си работа с Adriatic Luxury Hotels с инсталирането на InfoStar Interactive IPTV & Chromecast система в бутиковия хотел Supetar в град Cavtat, част от историческото наследство на града. За проекта, Евродизайн Системс си партнира с A1 Хърватска, които предоставят IPTV телевизионния сигнал.

4.05.2022

Евродизайн Системс достави SAMSUNG Hotel SMART телевизори на Radisson Blu Aurum Hotel в Брашов, Румъния
Евродизайн Системс разшири клиентите си в чужбина с доставката на последно поколение SAMSUNG Hotel SMART телевизори в новооткрития Radisson Blu Aurum Hotel в Брашов Румъния.

11.03.2022

Amari SPICE Penang в Малайзия избра InfoStar Interactive IPTV и Евродизайн Системс.
Луксозната хотелската верига AMARI Hotels & Resorts, част от ONYX Hospitality Group, се довери на InfoStar и Евродизайн Системс за техния втори нов хотел в Малайзия и общо трети в Азия, с Amari Havodda Maldives. Новостроящият се 5-звезден хотел ще има 453 стаи и ще бъде оборудван със SAMSUNG Hotel SMART телевизори серия AT690.

25.02.2022

Хотел Биляна Бийч в Несебър избра Евродизайн Системс да достави SAMSUNG хотелски СМАРТ телевизори и да инсталира InfoStar система за интерактивна телевизия.
Един от първите луксозни хотели в незабравимият Несебър, разположен непосредствено до брега се довери на Евродизайн Системс да обнови телевизорите в стаите и да инсталира интерактивна телевизионна система. InfoStar системата ще използва ТВ сигнал от А1 и ще работи на SAMSUNG хотелски СМАРТ телевизори последно поколение. Системата за интерактивна телевизия ще е интегрирана с хотелската резервационна система Clock.

21.02.2022

Hilton DoubleTree в гр. Пловдив ще използва InfoStar IPTV информационна система в хотелските стаи и InfoSIGN digital signage система за общите площи.
Новото бижу в гр. Пловдив – Hilton DoubleTree ще използва информационната система InfoStar IPTV, брандирана според стандартните на хотелската верига. Конферентните зали и екраните в общите площи ще използват InfoSIGN система, за визуализация на полезна за гостите информация – събития, промоции, и т.н.

28.01.2022

Хотел Адмирал в к.к. Златни Пясъци се довери на Евродизайн Системс за интерактивна телевизионна система и доставка на SAMSUNG Hotel Smart телевизори.
Един от най-емблематични хотели в к.к. Златни Пясъци – Хотел Адмирал ще използва InfoStar Interactive IPTV система и SAMSUNG Hotel SMART телевизори в реновираните стаи за сезон 2022.

20.12.2021

Евродизайн Системс инсталира в Hyatt Regency Thessaloniki SONIFI ChromeCast система
Американската фирма SONIFI се довери на Евродизайн Системс да инсталира в Hyatt Regency Thessaloniki системата за споделяне на съдържание с телевизора – StayCast, базирана на Chromecast технология. След първата в Европа направена инсталация на SONIFI IRE & Staycast система в Hyatt Regency Sofia от Евродизайн Системс, сега гостите на Hyatt могат да я използват и в Солун.

17.12.2021

VAYA Beach Resort в Иракли се довери на Евродизайн Системс да инсталира InfoStar система за интерактивна телевизия.
Евродизайн Системс и изключително луксозният комплекс VAYA Beach Resort в Иракли се договориха за инсталация на последно поколение InfoStar Interactive IPTV система.

29.09.2021

DoubleTree by Hilton в гр. Пловдив избра Евродизайн Системс да достави SAMSUNG хотелски смарт телевизори за стаите и професионални екрани за общите площи на хотела.
Евродизайн Системс ще достави и монтира SAMSUNG хотелски смарт телевизори модел 55ET690U в стаите на новостроящия се DoubleTree by Hilton, както и SAMSUNG QMR 24/7 професионална серия екрани в общите площи с InfoSIGN digital signage система за управление на съдържанието.

24.09.2021

Новото 5-звездно бижу в Кранево – Хотел Casa di Fiore избра Евродизайн Системс
Най-новия луксозен хотел Casa di Fiore в Кранево избра Евродизайн Системс за доставка на LG хотелски смарт телевизори 55US662H, InfoStar Interactive IPTV и InfoStar TEL телефонна система. Доставката на телевизионния и телефония сигнал се ще се осъществи от Vivacom.

17.09.2021

Новият 5-звезден хотел Атмосфера в гр. Павел Баня ще използва InfoStar и Messerschmitt контрол на достъп.
Евродизайн Системс ще инсталира последно поколение InfoStar система за интерактивна хотелска телевизия и Messerschmitt RMS – онлайн система за контрол на достъпа в новостроящия се 5 звезден хотел в гр. Павел Баня – Атмосфера

23.08.2021

Хотел Crystal в Белград се довери на Евродизайн Системс и InfoStar Interactive IPTV.
Бутиковият хотел Ctystal, намиращ се до катедралата Свети Сава в Белград се довери на InfoStar Interactive IPTV. Евродизайн Системс инсталира IP SetTopBox базирана система в стаите, използвайки съществуващите телевизори. Системата получава IPTV стриймове от Орион Телеком и си комуникира с Fidelio PMS.

31.05.2021

Hotel CENTRAL в гр. София избра Евродизайн Системс и Messerschmitt за изграждане на система за контрол на достъп в стаите.
Евродизайн Системс ще инсталира онлайн система за управление на стаите на немската фирма Messerschmitt в новото крило на Hotel Central.

25.05.2021

Grand Hotel Esztergom, Унгария се довери на Евродизайн Системс и InfoStar Interactive IPTV.
Grand Hotel Esztergom в Унгария избра InfoStar Interactive IPTV за система в стаите и InfoSIGN Digital Signage за екраните в общите площи. Най-новият 4 звезден хотел в града Естергом, Унгария се очаква да отвори врати това лято.

21.05.2021

Hotel Vizualiza в гр. Пловдив ще използва InfoStar Interactive IPTV, InfoSIGN Digital Signage и SAMSUNG Hotel Smart телевизори.
Новостроящият се бутиков хотел в централната част на гр. Пловдив избра Евродизайн Системс за доставчик на SAMSUNG хотелски умни телевизори,  InfoStar система за интерактивна телевизия и InfoSIGN система за управление на рекламите в общите площи.

10.04.2021

Knyaz Pavel Grand Hotel в Павел Баня избра Евродизайн Системс за доставчик на Хотелски Умни Телевизори
Новостроящият се 5 звезден хотел в Павел Баня – Knyaz Pavel Grand Hotel избра Евродизайн Системс за доставка на SAMSUNG Hotel Smart телевизори за стаите и общите площи.

25.03.2021

Хотел Чукара, гр. Трявна се довери на Евродизайн Системс за изграждане на системи за интерактивна телевизия, телефония и доставка на хотелски умни телевизори.
Новостроящият се бутиков хотел Чукара, част от известните в района ресторант и винарна Чукара, се довери на InfoStar системата за интерактивна телевизия и телефония на Евродизайн Системс.

10.03.2021

Grand Resort Pavel Banya избра Евродизайн Системс за доставчик на Хотелски Умни Телевизори и InfoStar система за интерактивна телевизия.
Новостроящият се 5-звезден хотел Grand Resort Pavel Banya се довери на Евродизайн Системс за доставка на SAMSUNG хотелски умни телевизори, InfoStar система за интерактивна телевизия и InfoSIGN система за Digital Signage за екраните в общите площи.

25.02.2021

Хотел Армерун в Шибеник, Хърватска ще използва InfoStar Interactive IPTV
Новостроящият се бутиков хотел Армерун в приказния град Шибеник в Хърватска, ще използва InfoStar система за интерактивна телевизия. Системата ще работи на SAMSUNG Hotel SMART телевизори и ще използва ТВ сигнал от A1 Hrvatska.

10.02.2021

Хотел 5-те Елемента в гр. Сапарева Баня избра Евродизайн Системс за доставка на SAMSUNG Hotel SMART телевизори и InfoStar система за интерактивна телевизия.
Най-новият бутиков хотел 5-те Елемента в гр. Сапарева Баня избра Евродизайн Системс да достави най-новия модел 55ET690U хотелски смарт телевизор на SAMSUNG, както и да инсталира InfoStar система за интерактивна телевизия.


04.12.2020

Hotel ABRAZO в гр. София се довери на Евродизайн Системс за Hotel TV, IPTV, WIFI, TEL и Door-Lock системи

Евродизайн Системс ще инсталира в новостроящия се бутиков хотел в София – ABRAZO, система за интерактивна телевизия InfoStar, система за контрол на достъпа Messerschmitt CLASSIC 3, система за безжичен достъп InfoStar NET и телефония InfoStar TEL, както и ще достави най-новия модел на SAMSUNG Hotel SMART телевизори – ET690U.


16.10.2020

Евродизайн Системс стъпи за първи път в Малайзия в Amari Kuala Lumpur Eco City

Евродизайн Системс ще инсталира за първи път InfoStar Interactive IPTV система в Малайзия. Новостроящият се Amari Kuala Lumpur Eco City се довери на Евродизайн Системс и InfoStar.


30.09.2020

Евродизайн Системс участва на хотелския форум HTIF 2020 – Hotel & Tourism Investment Forum

Евродизайн Системс участва като изложител на хотелския форум HTIF 2020, който се проведе в новооткритият Гранд Хотел Милениум София.


04.09.2020

Евродизайн Системс инсталира за първи път в Европа SONIFI Staycast & IRE система в Hyatt Regency Sofia

Евродизайн Системс инсталира успешно за първи път в Европа хотелската интерактивна и ChromeCast система на американската фирма SONIFI в новооткрития Hyatt Regency Sofia. В хотела Евродизайн Системс достави и монтира SAMSUNG Hotel Smart телевизори в стаите и SAMSUNG Digital Signage екрани в общите площи и асансьорите, заедно с InfoSign Digital Signage система за управление на рекламата.


18.08.2020

Boutique Hotel by BlackSeaRama се довери на Евродизайн Системс за доставка на телевизорите в стаите и система за интерактивна телевизия

Новооткритият бутиков хотел в комплекса BlаckSeaRama Golf & Villas Resort се довери на Евродизайн Системс да достави SAMSUNG Hotel Smart телевизори в стаите и InfoStar система за интерактивна телевизия.


13.06.2020

Mount Athos Resort, Greece се довери на Евродизайн Системс за обезпечаване на телевизионната система, телефонията и WiFi достъпа до интернет.

5 звездният и изключително луксозен нов проект, разположен на третия ръкав на Халкидики – Атон, в Гърция – Mount Athos Resort ще използва услугите на Евродизайн Системс за доставка на SAMSUNG Hotel Smart TVs – серия EJ690U, инсталиране на InfoStar Interactive IPTV, InfoStar TEL, InfoStar NET (WiFi система) и InfoSIGN система за управление на рекламите в общите площи.


25.06.2020

Евродизайн Системс ще инсталира InfoStar Interactive IPTV в новостроящият се хотел Kitchen 59 в гр. София

InfoStar Interactive IPTV система и сателитно оборудване ще бъдат инсталирани от Евродизайн Системс в новостроящият се хотел Kitchen 59 в гр. София.


15.06.2020

MGallery by Sofitel се довери на Евродизайн Системс за доставка на хотелски умни телевизори SAMSUNG EJ690U серия, InfoStar Interactive IPTV & INFOSIGN Digital Signage системи, както и 22кВ зарядни станции и софтуер за управлението им.

Новото бижу в гр. Пловдив –  MGallery by Sofitel ще разполага с най-новото поколение хотелски умни телевизори на SAMSUNG – EJ690U серия, система за интерактивна телевизия InfoStar и система за управление на рекламата в общите площи – INFOSIGN. Също така Евродизайн Системс ще инсталира 22кВ зарядни станции за електрически автомобили и софтуер EVPoint за управление.


25.05.2020

Хотел Метрополитан в гр. София се довери на системата за управление на реклама – InfoSIGN

Евродизайн Системс инсталира най-новото си поколение InfoSIGN система за управление на реклама на екраните в изцяло реновираното лоби и фоайе в хотел „Метрополитан“ в гр. София. Благодарение на системата, хотелът ще може да управлява централизирано информацията на екраните в общите си площи, както и ще може да показва полезна за гостите информация, като местоположение на събитията в конферентните зали, прогноза на времето, полетна информация  и актуални промоции.


20.04.2020

Discordia България избра Евродизайн Системс за доставчик на професионални екрани SAMSUNG & InfoSIGN Digital Signage система за техния офис в гр. София

Една от най-големите български фирми за международен товарен транспорт Discordia избра Евродизайн Системс за доставчик на Digital Signage решение за техния офис с цел подобряване работата на служителите си. Евродизайн Системс достави и монтира SAMSUNG QBR професионални екрани с InfoSIGN cloud digital signage система.


16.03.2020

Хотел Константина Палас в гр. Казанлък избра Евродизайн Системс за доставка на LG хотелски телевизори, интерактивна ТВ и телефонна система.

Първият 5 звезден хотел в гр. Казанлък – Константина Палас избра Евродзайн Системс за доставчик на LG Хотелски Умни телевизори, InfoStar система за интерактивна телевизия и InfoStar TEL хибридна телефонна система.


10.01.2020

Тера Тур Сървисис се довери на Евродизайн Системс за най-новия си проект HYATT Regency Sofia

Евродизайн Системс ще инсталира в Hyatt Regency Sofia телевизионна система, система за управление на рекламите в общите площи, както и ще достави и монтира SAMSUNG Hotel SMART телевизори в стаите и SAMSUNG професионални екрани в общите площи.


20.12.2019

Гранд Хотел Милениум София избра Евродизайн Системс за доставчик на интерактивна IPTV  & Digital Signage система

Уникалният за гр. София хотелски проект „Гранд Хотел Милениум“ се довери на Евродизайн Системс за доставката на SAMSUNG Hotel SMART телевизори в стаите, InfoStar Interactive IPTV система, система за управление на рекламите в общите площи и конферентните зали –  InfoStar INFOSIGN и SAMSUNG професионални екрани.


10.12.2019

Хотел България в гр. Бургас се довери на Евродизайн Системс

Евродизайн Системс ще инсталира онлайн система за контрол на достъпа Messerschmitt, InfoStar TEL система за телефония, както и ще достави SAMSUNG EJ690U серия хотелски телевизори за стаите в хотел „България“ в гр. Бургас.


01.12.2019

Евродизайн Системс извърши цялостен ъпдейт на системата InfoStar във Adriatic Luxury Hotels в Дубровник, Хърватска

Във връзка с ребрандирането на визията на хотелската луксозна верига Adriatic Luxury Hotels в Дубровник, Хърватска, Евродизайн Системс извърши цялостен ъпдейт на системата InfoStar във всичките десет хотела и вили. Интересен факт за новата визия на хотела е тяхното лого – а именно леопард с дъбови листа, вместо петна. Дъбът е националното дърво на Хърватия, символизирайки място, където планините срещат морето.


20.05.2019

InfoStar интерактивна телевизионна система в Джакарта, Индонезия!

Aloft Jakarta Simatupang, който ще отвори врати през 2020 г., официално избра Евродизайн Системс за свой партньор, който ще осигури възможно най-доброто преживяване за гостите на хотела с интерактивната телевизионна система InfoStar. Хотелът Aloft Jakarta Simatupang е част от Starwood Hotels & Resorts Worldwide и ще бъде третият Aloft в Джакарта, целящ да привлече както туристи, така и бизнес пътници със своите 180 стаи.


31.04.2019

Грифид Хотел Вистамар в к.к. Златни Пясъци с InfoStar IPTV система и SAMSUNG хотелски телевизори

Евродизайн Системс инсталира и доставя InfoStar IPTV система и SAMSUNG хотелски умни телевизори, серия ЕЕ590, в модернизирания Грифид Хотел Вистамар.


30.04.2019

Евродизайн Системс достави SAMSUNG хотелски телевизори за Аква Парадайз Резорт

Евродизайн Системс достави SAMSUNG хотелски умни телевизори, серия ЕЕ590, с които ще бъдат оборудвани стаите в последното строящо се крило от уникалния за с. Равда хотелски комплекс – Аква Парадайз Резорт.


22.04.2019

В Денят на Земята, Бест Бутик Хотел и Ресторант & пицария „Царя 65“ в гр. Стара Загора се похвалиха със зарядни станции от Евродизайн Системс

Евродизайн Системс инсталира интерактивни зарядни станции от Vestel в луксозния хотел Бест Бутик Хотел и в емблематичния за град Стара Загора ресторант&пицария “Царя 65”. Зарядните станции са свързани към EVPOINT мрежа за управление на зарядни станции.


16.04.2019

EVPOINT и Евродизайн Системс се кооперират с цел предоставяне на по-добра услуга в хотелите в България

Евродизайн Системс се договори с EVPOINT да работят съвместно в хотели, предлагайки  платформа за управление на зарядни станции за електрически автомобили. Благодарение на това иновативно решение хотелиерите, които имат зарядни станции, ще могат да бъдат включени в общата карта със зарядни станции и да разполагат с изключително гъвкава система за управление, разплащане, статистики и т.н.


12.04.2019

Хотел Черно Море в гр. Варна със SAMSUNG хотелски умни телевизори

Евродизайн Системс достави SAMSUNG хотелски умни телевизори серия ЕЕ590 за последния етап от реновирането на стаите в емблематичния за гр. Варна хотел „Черно Море“.

18.03.2019

Хотел Орбита, гр. Благоевград избра услугите на Евродизайн Системс

Реновиращият се Хотел Орбита, разположен в планината над гр. Благоевград, избра интерактивната система InfoStar IPTV от Евродизайн Системс. Благодарение на системата, гостите на хотела ще имат достъп до интерактивно и богато информативно меню, с възможност за ползване на различни услуги директно от телевизорите в стаите.

11.03.2019

Хотел Клепсидра Резиденс в гр. Пловдив се довери на Евродизайн Системс

Новопостроеният 4 звезден хотел Клепсидра Резиденс, намиращ се на Сахат тепе се доври на Евродизайн Системс да достави и инсталира InfoStar Interactive IPTV система и SAMSUNG Hotel SMART телевизори серия ЕЕ590.

06.02.2019

Хотел Reina Del Mar в гр. Обзор се довери на Евродизайн Системс за инсталиране на InfoStar система за интерактивна телевизия и доставка на SAMSUNG хотелски умни телевизори.

Новостроящият се хотел Reina Del Mar в гр. Обзор, част от хотелската верига HVD, с капацитет от над 700 стаи, се доври на Евродизайн Системс за инсталация на InfoStar система за интерактивна телевизия и доставка на  SAMSUNG хотелски умни телевизори, EF690 серия.

23.01.2019

Най-добрият СПА Хотел в Европа за 2014г. и 2016г. – хотел Spirit Hotel Thermal Spa в Унгария избра InfoStar.

Най-добрият СПА хотел в Унгария и носител на наградите за най-добър СПА хотел в Европа за 2014г. и 2016г. на World Travel Awards, ще използва InfoStar система за интерактивна телевизия. InfoStar ще работи на SAMSUNG хотелски умни телевизори EE690 серия.

10.01.2019

Евродизайн Системс ще достави и инсталира InfoStar система за интерактивна телевизия и SAMSUNG хотелски телевизори ЕЕ590 в хотел Wave Resort, гр. Ахелой

Новостроящият се луксозен хотел Wave Resort, който ще разполага с над 400 стаи, избра за стаите на своите гости SAMSUNG хотелски умни телевизори серия ЕЕ590, които Евродизайн Системс  ще достави, и на които ще инсталира своята система за интерактивна телевизия – InfoStar.

04.01.2019

Jagerhof се довери на Евродизайн Системс за своя новостроящ се хотел в гр. Пловдив

Фирма Евродизайн Системс е изключително горда с подписването на първия си договор за инсталация гр. Пловдив. Евродизайн Системс ще достави и инсталира система за интерактивна телевизия InfoStar, SAMSUNG Хотелски телевизори серия EE590, Messerschmitt онлайн система за контрол на достъпа, както и зарядни станции за електрически автомобили.

28.12.2018

Фирма „Евродизайн БГ“ ЕООД е с ново име!

„Евродизайн БГ“ вече официално е „Евродизайн Системс“.
В отговор на бързоразвиващите се технологии, както и разширяващото се портфолио на фирмата, Евродизайн БГ смени името си на Евродизайн Системс. Ребрандирането затвърждава ангажиментите на фирмата, като лидер в предоставянето на технологични решения и системи за хотели, както в България така и извън страната.

20.12.2018

Хотел Метропол Палас, Сърбия с последно поколение InfoStar система за интерактивна телевизия!
Евродизайн Системс приключи обновяването на системата за интерактивна телевизия в един от най-престижните хотели в Белград – Хотел Метропол Палас. Партньорството на Евродизайн Системс с Метропол Палас започва през далечната 2012 година с инсталирането на едно от първите поколения интерактивна IPTV телевизия. В края на 2018-та година то продължава с мигрирането към най-новото поколение InfoStar система.

3.12.2018

Maraia Classic вече посреща и гости с електромобили!

Фирма Евродизайн Системс инсталира зарядна станция ETREL G5 в едно от най-емблематичните заведения в София – Maraia Classic.

13.11.2018

Евродизайн Системс разширява мрежата си от зарядни станции с инсталираната в етно-комплекс „Nišavska Dolina“, гр. Пирот, Сърбия, зарядна станция Etrel G5. Собствениците на електромобили могат спокойно да се насладят на вкусната храна и прекрасната атмосфера на комплекса, докато зареждат своя автомобил.

12.11.2018

Хотел „Happy” в Димитровград, Сърбия приветства собствениците на електромобили, любители на превъзходната сръбска кухня, като им осигурява налична станция за зареждане Etrel G5, инсталирана от Евродизайн Системс.

01.11.2018

Евродизайн Системс взе участие в конференцията „Дигитална трансформация в туризма“, организирана от Националния борд по туризъм, състояла се в InterContinental Sofia на 01.11. Събитието се проведе със съдействието на Министерството на Туризма и на Държавната агенция „Електронно управление“.

Г-н Антон Михалев, управител на фирма Евродизайн Системс, прие любезната покана на НБТ да бъде говорител в един от панелите на конференцията – „Интелигентни решения и хотелски иновации”, където разказа за предизвикателствата в предоставянето на иновационни решения за хотели. Като един от спонсорите на събитието, Евродизайн Системс разполагаше със щанд, на който, участниците и гостите на конференцията можеха да видят интерактивната система InfoStar инсталирана в InterContinental Sofia, домакин на събитието.

08.10.2018

Евродизайн Системс, съвместно с местния си партньор – Smartnet, завърши инсталацията на InfoStar интерактивна ТВ система в 4 звездния хотел „Dalmina”, гр. Сплит. Системата InfoStar работи на 60 броя хотелски смарт телевизори Samsung, размери 32“, 40“ и 55“, доставени от фирма Евродизайн Системс.

21.09.2018

Евродизайн Системс завърши инсталацията си на InfoStar интерактивна телевизионна система в новопостроения 5 звезден апарт хотел – All Suites Hotel Posh в гр. Сплит, Хърватска. Мултимедийната система InfoStar e хибридна – работи както на сет топ бокс решение, така и на хотелски смарт телевизори. За целите на инсталацията Евродизайн Системс достави директно в Сплит Samsung Hotel Smart TVs, модел 40EE590.

30.08.2018

ATLANTIS RESIDENCE PARK в Сарафово, гр. Бургас е готов да посрещне своите жители с електрически автомобили. Евродизайн Системс инсталира 5бр. 22кВ АС зарядни станции Etrel INCH HOME.

10.07.2018

Реновираният хотел ФЕСТА Виа Понтика, разположен на Българското Черноморие премина на най-ново поколение InfoStar хотелска интерактивна IPTV система, работеща директно на SAMSUNG хотелски умни телевизори – серия EE590.

25.06.2018

Евродизайн Системс инсталира 22кВ AC зарядна станция в Хотел Метрополитън София.

Евродизайн Системс инсталира Etrel G5 22кВ AC зарядна станция в Хотел Метрополитън София, който вече е готов да посрещне всички гости с електрически или plug-in автомобили.

23.05.2018

Евродизайн Системс инсталира 22кВ AC Etrel G5 зарядна станция в Катарино Спа Хотел в България.

Евродизайн Системс инсталира 22кВ AC Etrel G5 зарядна станция в Катарино Спа Хотел в България, в сътрудничество с GVI.

27.04.2018

Евродизайн Системс инсталира последно поколение InfoStar хотелска интерактивна телевизионна система в Хотел Гранд Виктория, к.к. Сл. Бряг.

Евродизайн Системс инсталира в Хотел Гранд Виктория в к.к. Сл. Бряг последно поколение InfoStar хотелска интерактивна IPTV система с пълна интеграция към хотелската резервационна система ClockHS. Евродизайн Системс също така достави и инсталира SAMSUNG хотелски умни телевизори, модел 49ЕЕ590.

22.03.2018

Евродизайн Системс инсталира последно поколение InfoStar хотелска интерактивна телевизионна система в новооткритият хотел InterContinental Sofia

Евродизайн Системс инсталира в InterContinental Sofia последно поколение InfoStar хотелска интерактивна IPTV система, работеща на най-новите SAMSUNG Tizen хотелски умни телевизори – серия EF690. Евродизайн Системс е една от първите фирми в Европа, която интегрира хотелската си интерактивна телевизионна система с Tizen OS хотелските телевизори на SAMSUNG. InfoStar хотелската система предлага пълна интеграция както с Opera Hotel PMS софтуера в хотела, така и функционалните възможности на SAMSUNG хотелските умни телевизори.

21.03.2018

Най-новият хотелски комплекс Aqua Paradise Resort в с. Равда се довери на Евродизайн Системс за изграждане на хотелска интерактивна IPTV система, работеща директно на SAMSUNG хотелски умни телевизори.

Най-новият хотелски комплекс Aqua Paradise Resort в с. Равда се ще предложи на своите гости последно поколение InfoStar интерактивна IPTV система с богата информация достъпна на езика на гостите, с много възможности за поръчка на различни хотелски услуги. Системата предлага пълна интеграция с хотелската резервационна система Clock PMS. InfoStar системата ще работи директно на избраните от хотелиера SAMSUNG хотелски умни телевизори серия ЕЕ590.

16.02.2018

Топола Скайс Резорт & Спа избра Евродизайн Системс да достави хотелски умни телевизори SAMSUNG и да инсталира InfoStar система за интерактивна телевизия.

Евродизайн Системс ще инсталира InfoStar хотелска интерактивна телевизия на последно поколение SAMSUNG умни телевизори модел 32ЕЕ590 в най-новата част на Топола Скайс Резорт & Спа, с. Топола, област Варна. Благодарение на инсталацията, гостите на хотела ще гледат цифрова телевизия с кристално качество, ще имат достъп до всички услуги на хотела, като и до разнообразна и полезна за тях информация на собствения им език. Системата има пълна интеграция с резервационния софтуер Clock HS.

13.02.2018

Аква Парадайс Резорт в с. Равда избра Евродизайн Системс за да достави последно поколение SAMSUNG хотелски умни телевизори.

Евродизайн Системс ще достави на Авка Парадайс Резорт последно поколение SAMSUNG хотелски умни телевизори 40ЕЕ590 за всички стаи.

02.02.2018

Хотел Гранд Виктория в к.к. Слънчев Бряг се довери на Евродизайн Системс да достави последно поколение SAMSUNG хотелски умни телевизори и да инсталира своето решение за хотелска интерактивна ТВ система – InfoStar.

Евродизайн Системс ще достави последно поколение SAMSUNG хотелски умни телевизори – 49ЕЕ590 и ще инсталира директно на тях интерактивната ТВ система InfoStar. Благодарение на 49-инчовите телевизори в стаите и InfoStar, хотелиерът ще може да представи своите услуги по един иновативен и ефективен начин. InfoStar има пълна интеграция с резервационната система ClockHS, предоставяйки много удобства за гостите и оптимизация на работата на хотелиера.

22.12.2017

Катарино Спа Хотел с InfoStar система за интерактивна телевизия!

Изцяло реновираният Катарино Спа Хотел в гр. Разлог се довери на Евродизайн БГ и най-новото поколение InfoStar система за интерактивна телевизия. Гостите на хотела разполагат с богато съдържание на ТВ програми, осигурени от местен кабелен оператор, които InfoStar подрежда според националността на госта. Директно през телевизора в стаята си, гостите получават актуална информация и възможност да поръчват различни платени услуги в хотела.

06.12.2017

Гранд Хотел София с последно поколение InfoStar система за интерактивна телевизия!

Евродизайн БГ приключи обновяването на системата за интерактивна телевизия в един от най-престижните хотели в София – Гранд Хотел София. Партньорството на Евродизайн БГ с Гранд Хотел София започва през далечната 2011 година с инсталирането на едно от първите поколения интерактивна IPTV телевизия. В края на 2017-та година то продължава с мигрирането към най-новото поколение InfoStar система.

13.11.2017

Евродизайн БГ реализира пореден проект в Малдивите!

Евродизайн БГ инсталира интерактивната системата InfoStar в новооткрития 5 звезден хотел Robinson Club Noonu . Това е поредният успешно завършен проект на Евродизайн БГ в Малдивите, отново реализиран с партньорството на Infotainment PVT, дистрибутор на InfoStar за Шри Ланка и Малдивите. За целите на инсталацията и за използването на пълната функционалност на InfoStar от страна на хотелиера, Евродизайн БГ разработи специално интерфейс с един от лидерите на пазара в сферата на хотелския резервационен софтуер – Protel.

11.08.2017

Евродизайн БГ инсталира най-новото поколение InfoStar Interactive TV (решение без SetTopBox) на SAMSUNG хотелски умни телевизори EE590 серия в новопостроения хотел KING MARON. Освен системата за интерактивна телевизия, Евродизайн БГ достави и монтира SAMSUNG телевизорите, система за озвучаване в общите площи на Audac, както и телефонната система.

3.08.2017

Евродизайн БГ ще инсталира последно поколение InfoStar Interactive TV в новостроящия се 5 звезден хотел Araliya Green City в Нувара Елия. Системата ще работи в хотела както във вариант SetTopBox решение, така и директно на SAMSUNG хотелски SMART телевизори. За целите на инсталацията, Евродизайн БГ разработи специално интерфейс с хотелската резервационна система Scienter. Проектът е съвместен със Sri Lanka Telecom, които предоставят IPTV телевизионен сигнал и Интернет в хотела.

1.08.2017

Евродизайн БГ инсталира InfoStar мултимедийна и информационна система в хотелски комплекс Света Гора във Велико Търново. Системата е инсталирана на SAMSUNG хотелски умни телевизори от серия EE590, доставени също от Евродизайн БГ.

17.07.2017

Евродизайн БГ инсталира хотелска интерактивна ТВ система InfoStar в най-новия бутиков хотел All Seasons Residence. Системата работи директно на SAMSUNG хотелски умни телевизори от серия 690 и получава ТВ сигнал от blizoo(Mtel). По този начин се предоставя ТВ услуга с перфектно качество без забавяне, като гостите на хотела виждат индивидуално заредени за тях телевизионни листи, подредени спрямо техния език. Също така гостите имат достъп до актуални промоции, поръчки на рум сервиз, попълване на въпросници, проверка на сметка и друга полезна за тях информация директно през телевизора в стаята си.

10.07.2017

Евродизайн БГ ще инсталира в реновиращия се “Катарино Хотел & СПА”, гр. Разлог най-ново поколение интерактивна система InfoStar. Благодарение на системата хотелиерът ще предложи телевизия с кристално качество, възможност на гостите да поръчват различни услуги и да се информират за специалните предложения и промоции. На екраните в общите площи, гостите на хотела ще получават актуална информация както за времето и състоянието на ски пистите, така и промоции на различни услуги в хотела, благодарение на InfoStar INFOsign digital signage система за управление на рекламата.

3.07.2017

Бутиковият хотел Envoy в Белград се довери на Евродизайн БГ да инсталира последно поколение InfoStar Interactive TV система на съществуващите LG ProCentricSMART телевизори. Благодарение на InfoStar, хотел Envoy ще подобри директната реклама на своите услуги с добавена стойност като отдаването на конферентния център за събития, масажи, съботно-неделни брънчове и разбира се неотразимата сръбска кухня, която присъства в менюто на хотела, с подбрани местни специалитети.

26.07.2017

Евродизайн БГ и немската фирма за резервационен софтуер – Protel направиха успешна интеграция с последното поколение InfoStar Interactive TV система.

2.05.2017

Най-новият луксозен хотел в гр. Стара Загора – Бест Бутик Хотел се довери на Евродизайн БГ да инсталира интерактивна информационна телевизионна система – InfoStar. Използвайки InfoStar, хотелиерът ще може да рекламира по иновативен начин специалните услуги и модерната кухня, които ще се предлагат на гостите на хотела.

25.04.2017

Евродизайн БГ достави на хотел Кубан в к.к. Сл. Бряг 220бр. SAMSUNG хотелски телевизори ЕЕ460 серия и инсталира SAMSUNG REACH информационна система. В изключително краткият срок от 3 седмици, предоставен от хотелиера, Евродизайн БГ поръча, достави и инсталира всички телевизори преди отварянето на хотела за сезон лято 2017.

13.04.2017

Евродизайн БГ достави на хотел mOdus хотелски умни телевизори на SAMSUNG – серия EE690 и обнови инсталираната през 2008-ма година InfoStar интерактивна телевизия. По този начин хотелът разполага с най-новото поколение InfoStar хотелска система с възможности гостите да си поръчват услуги и луксозни продукти, които хотела предлага, директно от хотелския телевизор.

6.04.2017

Евродизайн БГ приключи успешно инсталацията на InfoStar в най-новия луксозен хотел в с. Баня – Hot Springs Medical & Spa. Системите InfoStar IPTV, InfoStar INFO & InfoStar INFOSIGN обезпечават хотела с цифрова телевизионна IPTV система, интерактивна и информационна система, през която гостите могат да си поръчват услуги и система за реклама на екраните в общите площи (Digital Signage)

29.03.2017

Хотел Империал в кк Слънчев Бряг избра InfoStar за своя хотелска интерактивна телевизионна система. Чрез нея, хотелът ще предложи по-добра телевизионна услуга на своите гости и ще представи по един модерен начин своите услуги. InfoStar системата ще има пълна интеграция с резервационната система ClockHS и ще позволява многообразни услуги като приветствени съобщения, пренареждане на ТВ каналите и стартиране на хотелското меню според националността на госта, поръчка на разнообразни услуги с добавена стойност и т.н.

27.03.2017

Хотел Кинг Марон в Гърция избра Евродизайн БГ да инсталира InfoStar интерактивна ТВ система, InfoStar TEL, система за озвучаване на общите площи и доставката на хотелски умни телевизори – SAMSUNG HOTEL SMART, серия EE590.

12.12.2016

На 12.12 отвори врати първият магазин от ексклузивната верига Philip Plein в Букурещ, Румъния. Благодарим на Global Brands Trading за доверието и възможността да доставим системи и решения сързани с видео-наблюдението, безжичния интернет и озвучаването в магазина!

1.12.2016

Новостроящият се 5 звезден хотел в с. Баня – Hot Springs Balneo & Spa Hotel избра InfoStar за интерактивна телевизионна система в стаите и Digital Signage система за екраните в общите площи.

3.10.2016

През месец Септември завършихме процесa по разширяване на системата за Digital Signage в MONDI, гр. Стамболийски. Към съществуващата LG Elite-W мрежа от 42- и 49-инчови дисплеи, разположени на различни места в административните сгради и производството, беше добавена зала за почивка и презентации. В нея бяха разположени 84-инчов Ultra HD и нови 42-инчови LG дисплеи. Също така залата бе оборудвана и с безжична система за презентации, позволяваща стрийм на Ultra HD видео и кристално чист звук без да е необходима връзка с кабел.

21.7.2016

Infotainment – партньорът на Евродизайн БГ за Шри Ланка и Малдиви ще представи и демонстрира най-новото поколение InfoStar интерактивна ТВ система на изложението Hotel Show Colombo 2016 на Щанд F1 в BMICH изложбен център. Изложението ще се проведе на 22-ри, 23-ти и 24-ти Юли между 11ч и 20ч.

27.6.2016

Thassos Grand Resort се довери на Евродизайн БГ за инсталиране на InfoStar интерактивна телевизионна система и система за телефония. За инсталацията на InfoStar IPTV, Евродизайн БГ и ruwido разработиха специално дистанционно управление, с което гостите на хотела могат да сменят „source“-а на телевизора и да включват различни устройства към него. Благодарение на това те могат лесно да управляват всички мултимедийни и информационни системи с едно дистанционно управление.

3.6.2016

Уютният бутиков хотел Мария Лузиа, разположен в центъра на София, успешно премина към най-новото поколение InfoStar IPTV система. Гостите на хотела имат достъп до интерактивно и богато информативно меню, предоставящо необходима информация, която да улесни техния бизнес престой.

1.6.2016

Един от най-добрите уелнес и спа хотели в Унгария избра InfoStar за своя мултимедийна и интерактивна система, включвайки InfoStar IPTV, InfoStar INFO, InfoStar INFOsign и InfoStar VOD. InfoStar системите ще бъдат изцяло интегрирани с хотелския резервационен софтуер – Hostware. InfoStar ще предлага на гостите висококачествен HD ТВ сигнал, обезпечен от Унгарския телевизионен оператор UPC.

22.4.2016

Хотел Stáció, с награда за най-добър 4 звезден хотел за 2015 година в Унгария, избра InfoStar система за интерактивната си телевизия, за да представи по един още по-добър начин услугите си пред своите гости. В хотела вече работят най-ново поколение InfoStar IPTV, InfoStar INFO & InfoStar INFOsign системи.

31.3.2016

Един от най-скъпите и луксозни хотели в Дубровник – Villa Dubrovnik вече разполага с най-новото поколение InfoStar хотелски интерактивни системи. За проекта Eurodesign BG си партнира с Hrvatski Telecom (Хърватското подразделение на T-mobile), от които получава IPTV сигнал.

15.3.2016

Луксозният хърватски хотел Villa Dubrovnik се довери на Евродизайн БГ и избра последното поколение хотелски системи InfoStar. Гостите на хотела ще могат да използват системите InfoStar IPTV, InfoStar INFО, InfoStar VOD и InfoStar INFOsign.

26.1.2016

Евродизайн БГ започна инсталацията на InfoStar интерактивна телевизионна система в Стримон СПА клуб, Кюстендил. За пълното удобство на гостите, към 5-звездния комфорт на хотела ще бъдат добавени системите InfoStar IPTV, InfoStar VOD, InfoStar INFO, InfoStar InfoSIGN, InfoStar CMS и интегриран сигнал от Кабел Запад.

18.12.2015

Eвродизайн БГ успешно завърши инсталацията на най-новото поколение интерактивна телевизионна система InfoStar в изключителния бутиков Belgrade Art Hotel.

Гостите на хотела вече имат възможност да се насладят на богатите с функционалности системи InfoStar IPTV, InfoStar INFO и InfoStar INFOsign, както и на кристално чисти HD програми от сръбския телеком SBB.

В проекта Евродизайн БГ използва отличеното с reddot награда дистанционно от ruido (Австрия), което е в унисон с емблематичния почерк на интериора в хотела и същевременно е изключително удобно за употреба от гостите.

5.12.2015

Интерактивната TV система InfoStar започна да функционира в премиум курорта Amari Hadodda Maldives, част от веригата ONYX Hospitality.

За гостите на Amari са достъпни детайлна информация за курорта и телевизионни програми с кристално качество на картината, благодарение на инсталираните InfoStar IPTV, InfoStar INFO и INFOSign, които са напълно интегрирани с хотелския PMS.

10.11.2015

Евродизайн БГ ще предложи на своите най-изискани клиенти новото ексклузивно дистанционно управление на ruwido, Австрия – „leaf“. Моделът има много награди за дизайн, от които и Best of the Best на reddot, и представлява резултат от целенасочената работата на австрийската компания в направление “thinsizing”. Моделът е с дебелина 2,97 мм и се произвежда от висококачествен алуминий и карбон.

3.11.2015

Новият 5 звезден хотел между гр. Гоце Делчев и с. Огнявново избра InfoStar за интерактивна IPTV система. Ултра луксозният 5 звезден хотел, част от бутиковата изба UVA NESTUM, ще използва богатата функционалност на най-новото поколение InfoStar системи, за да представи на гостите своите уникални услуги и СПА продукт.

23.10.2015

Хотел Радисън София започна обновяване на инсталираната през далечната 2007-ма година InfoStar хотелска информационна система с най-новото поколение full HD InfoStar система за интерактивна телевизия. Благодарение на новата система, хотелът ще може да представи своите услуги и удобства по изключителен начин, благодарение на full HD меню, разработено индивидуално за хотела, и дизайнерско дистанционно управление с награда за дизайн reddot, на австрийската фирма ruwido. Новата система ще предлага и много повече възможности за директен маркетинг – динамична реклама на телевизорите в стаите, room-service, онлайн магазини, система за реклама в общите площи (digital signage) и т.н.

7.10.2015

Евродизайн БГ и Гранд Хотел София започнаха обновяване с най-новата InfoStar система за цифрова интерактивна HD телевизия. Благодарение на системата, Гранд Хотел София ще предложи телевизия с най-високо качество, възможност гостите да поръчват различни услуги от телевизора в стаята, да се запознаят с всички услуги в хотела и да имат достъп до цялата необходима за престоя им информация по един нов и модерен HD начин.

10.09.2015

Евродизайн БГ инсталира в Ruskovets Resort специално разработена система за контрол на достъпа с RFID карти, управление на температурата и енергоспестяване – InfoStar ACCESS. Системата си комуникира с резервационния софтуер, от който определя според статуса на стаята, каква температура да поддържа. Също така в реално време се следи всеки един гост и достъпа му до комплекса и стаята.

3.08.2015

Евродизайн БГ започна инсталацията на InfoStar интерактивна телевизионна система в хотел Компас , Дубровник. Хотелът е построен наново и е част от веригата Adriatic Luxury Hotels. Интерактивната телевизионна система ще включва InfoStar IPTV, InfoStar VOD, InfoStar INFO, InfoStar InfoSIGN и InfoStar CMS.

31.07.2015

Най-големият хотел от веригата ALH – хотел Croatia в гр. Цавтат, недалече от Дубровник, вече разполага с най-новото поколение интерактивна телевизионна система InfoStar. Хотелът разполага с над 500 стаи и благодарение на новата система, ще може да представи своите услуги по един нов и модерен начин, да оптимизира работата си и да предоставя услуги с добавена стойност като филми, рум сервиз, онлайн магазин и т.н.

2.07.2015

Екипът на Евродизайн БГ е горд да има за клиент още една перла в Дубровник – царственият 5-звезден хотел Grand Villa Argentina. С неговата над 60 годишна история, за нас беше предизвикателство да пресъздадем и представим духа на хотела , с дългогодишните традиции в предоставянето на услуги, в модерна интерактивна телевизионна система. Успешната инсталация стана възможна благодарение на безупречната работа от страна на маркетинговия и IT екип на Adriatic Luxury Collection, както и партньорството с Vipnet, Хърватска, които предоставят IPTV HD телевизионен сигнал и обезпечават необходимостта от разнообразно телевизионно съдържание с HD качество.

22.05.2015

Евродизайн БГ започна поетапно инсталиране на най-новата си система за управление на съдържанието – InfoStar CMS във всички хотели, използващи InfoStar Interactive TV. Благодарение на нея, хотелиерите ще могат да управляват цялото съдържание в системата, ще имат достъп до детайлни справки, ще могат да разрешават/забраняват ръчно различни функционалности и т.н. Инсталацията ще обхване 20 хотела с над 3000 стаи и трябва да приключи до края на Юни месец.

10.05.2015

Евродизайн БГ се гордее с успешната инсталация на най-новата си система за интерактивна телевизия – InfoStar в емблематичния за Дубровник хотел Excelsior, отворен през далечната 1913-та година.

18.05.2015

Най-новите InfoStar системи за интерактивна хотелска телевизия, ще бъдат показани на хотелското изложение в Коломбо, между 22-24 Май от регионалния партньор на Евродизайн – Инфотейнмънт.

9.04.2015

Евродизайн БГ, заедно с VipNet Хърватска ще цифровизират съществуващата телевизионна система в Hotel Lapad, Дубровник. Хотелът ще получава IPTV услуга от VipNet през най-новото поколение InfoStar хотелска система за интерактивна телевизия.

1.04.2015

След успешната инсталация на най-новото поколение InfoStar хотелски системи за интерактивна телевизия в 4 от най-добрите хотели в Дубровник, Евродизайн БГ продължава и с Hotel Croatia, гр. Цавтат, част от веригата Adriatic Luxury Hotels.

19.03.2015

Евродизайн БГ разширява сътрудничеството си Adriatic Luxury Hotels с успешно инсталиране на най-новата InfoStar система за интерактивна телевизия в общо над 500 стаи в хотелите Bellevue, Excelsior и Grand Villa Argentina. InfoStar системата за интерактивна телевизия включва: InfoStar IPTV, InfoStar INFO, InfoStar INFOsign, InfoStar CMS и InfoStar VOD.

19.02.2015

След успешната инсталация на най-новото поколение InfoStar система в Hotel Dubrovnik Palace през 2014, Евродизайн БГ продължава сътрудничеството с Adriatic Luxury Hotels в 3 нови хотела – Hotel Bellevue, Hotel Excelsior и Hotel Grand Villa Argentina. За проекта Евродизайн БГ си партнира с хърватския телеком – Vipnet, който предоставя на 100 телевизионни канала (IPTV) с HD качество.

14.11.2014

Евродизайн БГ завърши успешно проект по инсталация на InfoStar TV система в хотел “Мак” за приемане на цифрова телевизия по коаксиална мрежа.
В новоотктия хотел Мак в гр. Габрово бе изградена InfoStar TV система с DVB-C оборудване на една от водещите в света компании за комуникационни технологии – Kathrein Werke KG.

25.03.2014

Луксозната верига Adriatic Luxury Hotels се довери на Евродизайн БГ и избра последното поколение хотелски системи InfoStar. Хотел Dubrovnik Palace е първия хотел от веригата, в който ще бъдат инсталирани системите InfoStar IPTV, InfoStar INFO и InfoStar VOD.

25.03.2014

ЕВродизайн БГ започна партньорство с хърватския телеком VIpNet, за да предостави и гарантира на верига хотели Adriatic Luxury Hotels цифрова телевизия с премиум качество.

17.01.2014

Хотел 88 Rooms, част от Сръбската верига MK Mountain Resort, избра Евродизайн БГ като разработчик и доставчик на професионално хотелско оборудване и ще предостави на гостите си следните допълнителни услуги – InfoStar IPTV и InfoStar INFO.

10.12.2013

Екипът на Евродизайн БГ започна инсталация на хотелските системи InfoStar IS400 в Гранд Хотел Велинград. Гостите на хотела ще могат да се насладят на цифрова телевизия с кристална картина, удобно за работа информационно меню и богато филмово съдържание.

Хотелски системи InfoStar в Гранд Хотел Велинград: InfoStar IPTV, InfoStar INFO, InfoStar VOD и InfoStar ACCESS

20.11.2013

Специално за гостите на прекрасния ски курорт, Евродизайн БГ ще осъществи пряка връзка между системата InfoStar INFO и наличните уеб камери в курорта. По този начин посетителите на Aparthotel Vučko на ще могат буквално да видят условията на достъпните ски писти директно от телевизора в хотелската стая.

30.10.2013

Eurodesign BG започна инсталацията на ной-новата си хотелска система InfoStar IS 400 в Best Western Premier Thracia хотел, София.

Гостите на хотел Best Western Premier Thracia ще могат да се насладят на услугите, които хотелските системи InfoStar IPTV, InfoStar VOD и InfoStar INFO предлагат, както и да сърфират свободно в интернет пространството.

4.10.2013

Eurodesign BG успешно лансира мобилното приложение Sushi Express–BG за Apple iOS и Android OS потребители.

Феновете на вкусно суши ще могат бързо и лесно да поръчват любимите си азиатски лакомства директно от мобилните си устройства.

26.07.2013

Евродизайн БГ си партнира с една от най-известните компании за разработка на луксозни и дизайнерски дистанционни управления – ruwido, Австрия. Новото дистанционно управление, което ще бъде част от новата InfoStar система, има награда reddot за най-добър дизайн и цели да отговори на все по-високите очаквания за качество от страна на гостите на 4 и 5 звездните хотели.

3.07.2013

Евродизайн БГ успешно инсталира в Монди Стамболийски, digital signage система базирана на LG SuperSignage Elite-w софтуер за управление на съдържанието и LG професионални дисплеи – WS50 и WS50B серия.

26.06.2013

Евродизайн БГ успешно лансира дългоочакваната мобилна апликация за PORTO ELEA Къмпинг & Бунгала, Гърция. Апликацията е предназначена за Apple iOS и Android OS базирани мобилни устройства.

25.06.2013

От днес хотел Гранд Виктория, Слънчев бряг разполага с мобилна апликация за Apple iOS и Android OS устройства. Апликация предоставя на крайните потребители възможност за преглед на актуалните предложения в хотела, както и осъществяване на дистанционна резервация.

5.06.2013

Заведения Марая Бар и Дайнър вече са по-близо до своите клинти благодарение на специално разработената за тях мобилна апликация от Евродизайн БГ, за Apple iOS устройства. От сега нататък, клиентите на веригата заведения ще бъдат уведомявани чрез „бързи известия“ (push notifications) за всички актуални новости.

Предстои лансиране на мобилната апликация и за потребителите на Android OS базирани устройства.

1.03.2013

Евродизайн БГ разработи уникална апликация за верига ресторанти Глория Мар достъпна за Apple iOS и Android OS потребители.

25.02.2012

Хотел “Galleria” , Суботица, Сърбия избра Евродизайн БГ като разработчик и доставчик на професионално хотелско оборудване и ще достави на клиентите си следните допълнителни услуги – InfoStar IPTV, InfoStar INFO и InfoStar VOD.

10.02.2012

Евродизайн БГ започна разработката на мобилна апликация за верига ресторанти Суши Експрес.

19.06.2012

InfoStar MOBILE – Хотел Орфей, Банско
„Сега гостите ни ще могат да следят всички събития и промоции които предлагаме, благодарение на интерактивната мобилна апликация – InfoStar MOBILE.“ – ръководсвото на хотел Орфей.
(предназначена за Apple iOS и Android OS потребители)

26.04.2012

Новият Метропол Палас хотел в Белград избра услугите на Евродизайн БГ ООД и техните интерактивни мултимедийни системи InfoStar с които да посрещнат очакванията на своите уважавани гости. В хотела предстои инсталиция на системите:

  • InfoStar IPTV – цифрова телевизия
  • InfoStar INFO – интерактивна мултимедийна информационна система
  • InfoStar VOD – филми по поръчка на клиента
  • InfoStar NET – лесен и сигурен достъп до интернет

16.04.2012

IN хотел, Белград е вече с мобилно приложение.
Евродизайн БГ ООД разработи специална мобилна апликация за IN хотел, Белград. Всеки гост на хотела, който инсталира апликацията на мобилното си устройство ще се сдобие с постоянен достъп до най-новата информация относно специалните предложения на хотела.
(предназначена за Apple iOS и Android OS потребители)

04.02.2012

Zira хотел, Белград притежава собствена мобилна апликация.
Сега гостите на хотел Zira могат да се насладят на специално разработената и безплатна мобилна апликация InfoStar MOBILE, разработена според нуждите и стандартите на хотела.
(предназначена за Apple iOS и Android OS потребители)

19.01.2012

Евродизайн БГ ООД ще разработи и поддържа специално приложение за In Hotel, Белград предназначено за Apple iOS и Android OS мобилни устройства. Чрез приложението хотела цели да разшири маркетинговите си възможности за промотиране на хотела и всички предлагани услуги.

27.12.2011

Най-новата система InfoStar HD бе инсталирана за първи път в 4 звездния Стара Планина Хотел & СПА в Сърбия. Системата включва InfoStar IPTV, InfoStar VOD и InfoStar INFO. С помощта на системата, гостите на хотела ще имат достъп до богато филмово съдържание, актуална метеорологична прогноза, информация за състоянието на ски пистите в комплекса, както и детайлна информация за предлаганите услуги и промоции на територията на хотела… всичко това в HD качество.

8.12.2011

Чрез специално разработеното мобилно приложение за Zira Hotel, Белград, хотелската управа ще има възможността да предоставя на гостите си актуална информация за предлаганите услуги и промоции на територията на хотела.

1.12.2011

Проектът ще се осъществи на няколко етапа до окончателното управление на всички 200 стаи. Системата ще замени досегашното използване на ключове с модерна RFID система, която е с картов контрол на достъп и директна връзка с инсталирания резервационен софтуер – Fidelio.

2.06.2011

По повод откриването на най-големия голф комплекс на територията на България, екипът на Евродизайн БГ имплементира нов интерфейс, специално разработен според бранд стандартите на Thracian Cliffs. За in-room забавлението на посетителите в комплекса ще се грижат системите InfoStar INFO, InfoStar VOD и InfoStar IPTV.

22.03.2011

InfoStar 2011 ще бъде представена за първи път на едно от най-престижните събития в хотелиерския бранш за технологии и иновации – IHTF (International Hotel Technology Forum). Системата ще е предоставя full HD картина и забавление на гостите, както и невероятни мултимедийни възможности на хотелиерите да си представят услугите и марката. Системата ще позволява свободно сърфиране в интернет директно от телевизора, чрез безжична клавиатура.

19.03.2011

Успешно завършиха инсталациите на InfoStar системите в 5 звездния спортен комплекс „Football house” в Стара Пазова, на 30км от Белград. Уникалният за балканите спортен комплекс на Сръбската федерация по футбол се довери на Евродизайн БГ, за обезпечаването на телевизията в комплекса и системите за интерактивни услуги и информация – InfoStar INFO и InfoStar VOD.

15.03.2011

5 звездният хотел Гранд Хотел София се довери на Еродизайн БГ да поднови съществуващите системи за телевизия, информация и филми по поръчка с InfoStar IPTV, InfoStar VOD и InfoStar INFO, след успешното внедряване по-рано тази година на системата за контрол на интернет достъпа в хотела InfoStar NET.

3.02.2011

Интерхотел Велико Търново се довери на ЕвроДизайн БГ ООД за инсталиране на системите InfoStar TEL (висококачествена VoIP телефонна система) и InfoStar ACCESS (система за контрол на достъпа). С тези две системи ще бъдат обезпечени всички комуникационни нужди и ще бъде повишена сигурността и отчетността в хотела.

1.12.2010

InfoStar IPTV, InfoStar VOD и InfoStar INFO ще бъдат инсталирани в новия 4 звезден хотел в новия спортен център на „Футболната асоциация на Сърбия”.

15.11.2010

Teleadapt – една от водещите световни фирми в разработката и производството на продукти за свързване за хотелската индустрия, се довери на Евродизайн БГ да предлага техните решения на Българския пазар.

25.10.2010

Гранд Хотел София се довери на новото поколение InfoStar NET решение на Евродизай БГ за интернет свързаност, управление и тарифиране. Решението обезпечава изключително високите изисквания, както на хотелиера откъм пълен контрол на интернет трафика в хотела, така и на гостите за бърз и сигурен интернет.

8.10.2010

Евродизайн БГ инсталира хибридна система за цифрова телевизия в хотел Hilton София. Решението използва най-новите InfoStar IPTV сървъри от серията ED4x и Blankom B-nova оборудване за преобразуване на сигнала от IP към DVB-C. Благодарение на хибридното решение, Hilton София, използва съществуващата коаксиална мрежа и същевременно лесно, без голяма инвестиция може да интегрира бъдещи IP решения за услуги с добавена стойност – филми по поръчка и интерактивни услуги.

4.10.2010

Евродизайн БГ вече предлага новото поколение InfoStar NET система за пълен контрол на интернет трафика в хотела. Решението предлага лесна конфигурация и пълен контрол на интернет трафикa и отчитане в хотела. За повече информация можете да посетите InfoStar NET.

Close Menu