Евродизайн БГ предлага широка гама от digital signage решения за бизнес клиенти – хотели, болнични заведения, ресторанти, барове, стадиони, магазини и др. Предлагаме също така голяма гама от професионални екрани, видео стени и интерактивни touch-дисплей, който да отговорят на изискванията на нуждите на всеки клиент. Благодарение на специално разработената за хотелиерската индустрия InfoStar INFOsign система за реклама, системата SuperSign на LG и MagicInfo на Samsung, Евродизайн БГ може да осъществи всеки един сценарии.

Digital signage система за хотелиерската и ресторантьорска индустрия

InfoStar INFOsign е система за управление на рекламата, използваща телевизорите в хотелските стаи и общите площи. Системата позволява на хотелиера лесно да създава, управлява и зарежда рекламно съдържание или важна информация на екраните в общите площи.

Основните характеристики на InfoStar INFOsign системата са организирането на Рекламни Презентации (Hotel InfoChannels), показващи хотелски промоции, услуги, прогноза за времето, информация за полети и др. Digital Concierge – а осигурява полезна “touch” информация на киоски за хотелските услуги или туристически забележителности около хотела. Конференции/Стаи за срещи предоставят на участниците в конференции актуална информация в общите площи на хотела, графика и провеждането на събитията.

Close Menu