Интелигентно решение

за зареждане

на електромобили

Зарядните станции EVPoint са нещо повече от обикновени зарядни станции – те са вашият ключ за света на електрическата мобилност. В комбинация със софтуера на EVPoint, те се превръщат в интелигентно решение с богата функционалност за зареждане на електрически превозни средства. EV7 и EV22 се

отличават с компактен дизайн и са подходящи да се използват както в частна, така и в публична среда на открито. Придържайки се към най-новите изисквания на европейските стандарти, моделите разполагат с най-висок клас вградена електрическа защита с чувствителност към AC, импулсен DC или AC/DC ток.

ВАШИЯТ ОБЕКТ
ВИДИМ ЗА ВСИЧКИ ПОТРЕБИТЕЛИ В ЕВРОПА

Зарядните станции, свързани в мрежата на EVPoint са видими за клиентите на над 100 оператора в Европа, с които EVPoint има роуминг споразумение. С EVPoint вашият обект става видим за десетки хиляди собственици на електрически автомобили!

ОПТИМИЗАЦИЯ
НА РАЗХОДИТЕ

С използването на интелигентен софтуер за управление на зарядни станции могат да се намалят значително разходите за електроенергия като се оптимизира времето за зареждане и се използва по- евтината нощна тарифа. EVPoint предлага и решения за използване на електроенергия от възобновяеми енергийни източници, изграждане на фотоволтаична инсталация с акумулатори и мениджмънт софтуер.

ЗАРЕЖДАНЕ С
МОБИЛНОТО ПРИЛОЖЕНИЕ
EVPOINT

Крайните потребители използват вашите зарядни станции през мобилното приложение EVPoint (за Android и iOS), което предоставя лесен и интуитивен начин за намиране и ползване на зарядна станция.

ЕVPoint EV7 ЗАРЯДНА СТАНЦИЯ

Най-малката смарт зарядна станция на пазара!

Максимална мощност: 7,4 kW (монофазно), 32 ампера
Номинално напрежение: 230 V AC (при монофазно свързване)
Свързване: Контакт Тип 2 IEC 62196-2 (опционално с кабел)
Комуникационни модули: Wi-Fi, Bluetooth, Ethernet, GSM
Дефектнотокова защита: Вградена комбинирана ДТЗ клас A, DC <6 mA и AC <30 mA
Произход: България
Гаранция: 60 месеца
24 месеца стандартна + 36 месеца удължена*
*При онлайн свързаност на продукта в приложението на EVPoint.

ЗАРЯДНА СТАНЦИЯ EV7 e много повече от обикновена зарядна станция. В комбинация със софтуера на EVPoint, тя се превръща в интелигентно решение с богата функционалност и е вашият ключ за света на електрическата мобилност. EV7 се отличава с компактен и семпъл дизайн, което я прави изключително подходяща за домашно и публично ползване, където дискретността и универсалността на инсталацията са от значение.

1 Еднофазен електромер | 2 Главен предпазител | 3 Дефектнотокова защита | 4 Предпазител 40А | 5 Многожилен гъвкав кабел

ЕVPoint EV22 ЗАРЯДНА СТАНЦИЯ

Стационарна смарт зарядна станция с богата функционалност!

Максимална мощност:: 22.1 kW (трифазно), 32 ампера
Номинално напрежение: 230 V AC (монофазно свързване) и 400 V AC (трифазно свързване)
Свързване: Контакт Тип 2 IEC 62196-2 (опционално с кабел)
Комуникационни модули: Wi-Fi, Bluetooth, Ethernet, GSM
Дефектнотокова защита: Вградена комбинирана ДТЗ клас A, DC <6 mA и AC <30 mA
Произход: България
Гаранция: 60 месеца
24 месеца стандартна + 36 месеца удължена*

**При онлайн свързаност на продукта в приложението на EVPoint.

ЕVPoint EV22 е ЗАРЯДНА СТАНЦИЯ от ново поколение, която позволява бързо и безопасно AC зареждане с мощност до 22.1 kW. Устройството е перфектно решение за зареждане, както в домашни, така и публични условия. Оборудвана с ярък дисплей и предлагаща висока мощност, станцията е най-популярния избор за търговки обекти, офис сгради, обществени паркинги и хотелски комплекси.

Close Menu