Your future. On display.

QLED 8K Signage QPR-8K серия

Предишна
Следваща

Samsung QLED 8K Signage предоставя наистина забележително решение за бизнеса, който иска да покаже въздействащо съдържание както никога до сега. Превъзходното качество на картината, поддържано от технологията за мащабиране на AI, създава реални изображения, въвеждайки революционно изживяване при гледане.

Crystal UHD Signage

QHR I QMR I QMN I QBR I QET серии
Предишна
Следваща

Crystal UHD екраните на Samsung дават възможност на клиентите да изпитат чисто визуални иновации с реалистични изображения с по-рязко от всякога качество на картината.

Window display

OMH I OMN I OMR I OMN-D серии
Предишна
Следваща

Екраните за прозорци на Samsung са проектирани да бъдат инсталирани на витрини. Проектира ясни, ярки образи, които привличат и ангажират публиката, увеличавайки вероятността за посещение в магазина.

Video wall

VHR-R I UHF-E I UHN-E I UMH-E I UMN-E I VMR-U серии
Предишна
Следваща

Видеостените на Samsung осигуряват въздействащо и безпроблемно гледане с изключително тесен панел – с различни широчини на рамката.

Full outdoor

OHF I OHN I OHN-S I OHN-D серии

Екраните за външен монтаж на Samsung издигат изживяването на външната реклама със своята смела и увлекателна доставка на съдържание, което прави всеки бизнес да се отличава от тълпата.

SAMSUNG Flip

VHR-R I UHF-E I UHN-E I UMH-E I UMN-E I VMR-U серии
Предишна
Следваща

Със Samsung Flip идеите се движат свободно. Благодарение на гладкото писане като „писалка-върху-хартия“, интуитивния потребителски интерфейс и разширените възможности за съвместна работа, Samsung Flip ви позволява да разработвате нови идеи без да имате затруднения от технически естество. Let’s Flip. Опростена работа в екип.

Close Menu