Една система, един доставчик, една инвестиция… Много предимства и възможности

InfoStar е телевизионна, мултимедийна, информационна и комуникационна система, която е изцяло IP базирана и използва съществуващата LAN мрежа в хотела. InfoStar IPTV, InfoSar VOD, InfoStar INFO и InfoSign са подсистеми, които могат да работят отделно или като едно цяло. Те използват един главен сървър (InfoStar head-end сървър) и интелигентни крайни устройства – IP SetTopBox (IP STB), свързани към телевизорите в стаите за гости и общите площи.

InfoStar сървърът се използва както за предаване на цифрова телевизия, различно информационно и мултимедийно съдържание към стаите и общите площи на хотела, така и за връзка с хотелския резервационен софтуер (PMS) и Интернет. InfoStar системите са съвместими с Micros-Fidelio и Clock HS.

Крайните интелигeнтни устройства са Full HD IP SetTopBox (STB) приемници, които се свързват към телевизорите посредством HDMI кабел. Те се монтират на гърба на телевизорите и не са видими за гостите. IP SetTopBox устройствата работят с всички модели и марки LCD и LED телевизионни приемници с HDMI вход.

InfoStar системите използват специално разработено универсално дистанционно управление, с което гостът управлява и системите, и телевизионните приемници. То е съвместимо с всички модели и марки телевизори.

Разработени специално за хотелската индустрия, системите InfoStar отговарят изцяло на изискванията за функционалност, надеждност и технологичност на един хотелиер, оставащи модерни и иновативни по време на целия реновационен период.

Дистанционното управление InfoStar – универсално, стилно, луксозно и лесно за работа

Евродизайн БГ е в партньорство с най-известната фирма за разработка на луксозни и дизайнерски дистанционни управления – ruwido, Австрия. Най-новото поколение InfoStar системи ползват дистанционно управление с награда ‘reddot’ за най-добър дизайн, отговарящо на все по-високите очаквания за качество от страна на гостите на 4 и 5-звездните хотели.

Close Menu