Свързаност към софтуер
за управление

КОНТРОЛ НА
ДОСТЪПА

През операторския профил  можете да настройвате кой потребител да има достъп до вашите зарядни станции. Можете да регистрирате  RFID карта или да поканите  потребител, който вече има  акаунт в системата на EVPoint.

МОНИТОРИНГ
И СТАТИСТИКИ

На ваше разположение е подробна информация за ползваемостта на вашите зарядни станции.  Мониторинг в реално време и поддръжка от EVPoint. За   всяка свързана зарядна  станция към мрежата на  EVPoint, системата извършва  денонощен мониторинг и  осигурява отдалечена  поддръжка за разрешаване  на потенциално възникнали проблеми.

ПЛАТЕНО ИЛИ БЕЗПЛАТНО
зареждане

Вашите зарядни станции могат да бъдат настроени да предоставят безплатно или платено зареждане, според вашите предпочитания и  начина, по който желаете да предоставяте услугата.  Клиентите могат да плащат лесно и бързо с кредитна или дебитна карта.

ДИНАМИЧНО РАЗПРЕДЕЛЕНИЕ
на мощностите

Ако желаете да монтирате няколко зарядни станции на една локация, но разполагате с ограничена мощност, EVPoint може да ви предложи лесно и евтино решение. Всяка една станция може да се настрои да работи в клъстер, като софтуерът  балансира мощността  динамично, така че да не се
превишава зададеният лимит.

Открий зарядна точка

С EVPoint откриваш лесно най-удобните точки за зареждане с възможност за търсене по тип конектор, мощност и др. Само с едно докосване навигираш до избраната локация и можеш да заредиш!

Любими локации

Можеш да добавиш дадена локация в своя списък с Любими места за зареждане. След това от менюто Любими лесно можеш да откриеш запазена локация и да навигираш до нея.

Цена и плащане

Много от зарядните точки са безплатни, а цените на останалите виждаш приложението. Плащаш лесно и удобно с дебитна или кредитна карта, която можеш да запазиш в приложението.

Стартирай зареждането!

Когато си на място, сканирай QR кода на зарядната точка и стартирай зареждането. По време на сесията виждаш скоростта на зареждане, заредения ток и сумата, ако зареждането е платено.

Close Menu