EFACEC AC & DC БЪРЗОЗАРЯДНИ СТАНЦИИ

Efacec QC20 AC & DC бързозарядни станции

QC20 е бързозарядна станция, която може да зарежда всички електрически автомобили с CHAdeMO, CCS и AC Type-2 (fast) конектори, с максимална DC изходна мощност от 25 kW.

Основни характеристики:
Приложения:

Efacec QC24S DC
бързозарядна станция

QC24S е станция за бързо зареждане, която може да зарежда всички съвместими с CCS конектор електрически превозни средства. Потребителите трябва само да свържат зарядното устройство към автомобила и QC24S веднага ще започне процеса на зареждане.

Основни характеристики:
Приложения:

Efacec Публична зарядна станция

Публичната зарядна станция на Efacec е проектирана да има до 2 изхода, конектор за зареждане “Mode 3” (мощност от 3,7 kVA до 22 kVA), способно да зарежда всяко електрическо превозно средство, съвместимо с IEC61851.

Основни характеристики:
Приложения:

Efacec QC45 DC бързозарядна станция

QC45 е бързозарядна станция, която може да зарежда всички ел. автомобили с CHAdeMO, CCS и AC Type-2 (fast) конектори.

Основни характеристики:
Приложения:

Efacec Ултра бързозарядна станция

Съсредоточена върху представянето на нови и иновативни решения на пазара за ел. автомобили, характеризиращ се с нарастваща тенденция за бързи зарядни устройства с висока мощност, Efacec разработи ново и иновативно решение, което отговаря на всички изисквания на този ново пазар. HV175 е мощно свръхбързо решение за зареждане, способно да захранва до 320 кВт, чрез свързване на две HV175 устройства към потребителски интерфейс с подходящ кабел и конектор. Свързването на повече HV175 устройства в механична връзка позволява предоставянето на по-големи мощности, които могат да се използват тежки превозни средства.
Основни характеристики:
Приложения:
Close Menu